Продължете към съдържанието

График и програма

Подробна информация за графика и програмата в ДСА

Както всяка година, така и тази, програмата отново включва професионални тренировки по над 15 вида спорт, целодневни занимания и свободни забавления с нашите треньори и аниматори!

Цялостна програма

  • Всяка възрастова група следва индивидуално разработена програма, според нуждите и интересите на групата.
  • Всички тренировки и занимания имат фокус върху играта на открито, придобиването на умения и развитието на вече придобитите такива.
  • Освен тренировките с професионални иснтруктори и забавленията с високо квалифицирани аниматори, в програмата има и интелектуални занимания, както и възможност за изучаване на английски език (при наличието на достатъчно желаещи).
  • За въпроси относно всички спортове и занимания, можете да ни потърсите на посочените телефони, както чрез формата за контакт.

Дневен график

 08:00 – 09:45ч.  Прием на децата.
 10:00 – 11:00ч.  Тренировка по основен спорт – избира се от : футбол, тенис, голф, гимнастика, фехтовка, лека атлетика, баскетбол, волейбол и денс аеробика.
 11:15 – 11:45ч.  Занимания с аниматорите и треньорите навън, каране на велосипеди, ролери, състезания,веселия кът – джаги, въздушен хокей, батути.
 12:00 – 13:00ч.  Топъл обяд.
 13:00 – 14:00ч.  Почивка – занимателни игри с аниматори.
 14:00 – 15:30ч.  Втори спорт или мероприятие.
 16:00 – 16:30ч.  Следобедна закуска.
 16:30 – 18:30ч.  В очакване на родителите.

Допълнителна информация

  • Всички тренировки по спортовете, които са част от Детска Спортна Академия се провеждат от професионални треньори и спортисти.
  • Спортните занятия: Основния спорт (спорт за напредък и усъвършенстване) ще се избира предварително (с опции за замяна) и ще се провежда всяка сутрин; Втория спорт ще бъде планиран в програмата ни и ще е различен всеки ден. Така децата ще се запознаят с множество спортове и ще придобият качества, които тези спортове развиват.
  • Размерът на групите е съобразен така, че всички деца да получават нужното внимание и грижи.
  • Допълнителните занимания между спортните тренировки ще се посещават по график в дневната програма.
 
Част от атракциите са:
– Въжена градина,
– “Околосветско пътешествие” с велосипеди из НСА
– Арена за стрелба с лък
– Батути зона
– Зона Джаги и тенис маса
– Зона за каране на ролери и тротинетки
– Надуваем замък

Често задавани въпроси

1. Как става записването, необходимо ли е предплащане, кога и къде се извършва плащането?

Записването за ДСА става през сайта sportsacadamy.bg – резервирай място. Тази стъпка се прави еднократно за цялото лято, но е необходима за бързата регистрация в първия ден на посещение на детето.

Не е необходимо предплащане, плащането става в първият ден, от който започва избраният от Вас период. Може да платите и по банков път, тогава е необходимо да донесете платежно нареждане в ДСА.

2. Заедно ли се провеждат спортните занимания на малките и големите?
Спортните занимания са разделени на две или три групи, според възрастта и спецификата на спорта (отборен или индивидуален).
3. Проблем ли е дете ми на се включи в ДСА от началото на месец юни, а по-късно?
При организиране на спортните занимания, основният метод, който се използва, е игровият. Така, че за участието на Вашето дете, ще бъде полезно и приятно, независимо кога и за какъв период използвате услугите на ДСА.
4. Може ли детето ми да избере да посещава различни спортове в академията?
Всяка сутрин и всеки следобед на детето се дава възможност за избор от над дванадесет вида спорт. Детето Ви има пълна свобода да избере най-подходящия за него спорт.
5. Може ли да използваме различните пакети за ДСА разпокъсано?
Не, седмичният пакет е от пет поредни посещения, месечният от четири поредни седмици, или двадесет поредни посещения, независимо от деня от седмицата, в който започват (понеделник, вторник, сряда, четвъртък или петък).
6. Какво става, ако детето ми по някаква причина не може да посещава ДСА, но сме предплатили месечен пакет?
Преизчисляваме посещенията на Вашето дете до по-малък пакет и връщаме разликата. Пример: ако сте посещавали академията две седмици и три дни, Вие ще заплатите два седмични пакета и три дневни пакета, останалото се връща.
7. Мога ли да доплатя по-голям пакет?
Да, доплащането трябва да стане с второто плащане. Пример: Ако заплатите седмичен пакет, най-късно на следващия ден , след изтичането му, може да доплатите до месечен.
8. Как се организира транспорта. От къде се взимат децата?
Транспорта е опция с допълнително заплащане. Необходимо е първият ден, в който Вашето дете посещава ДСА, да заявите желание за транспорт и да оставите адрес. В посоченият ден колега ще се свърже с Вас и ще Ви предложи варианти за час, за взимане и връщане. Имайте предвид, че детето Ви ще се взима от основна пътна артерия около Вашият дом, а не от точен адрес. Транспорта е също така и леко ограничаваща Ви опция, защото в точен час, трябва да осигурите човек изпращаш и посрещаш детето, а ако го взимате сами, може да се възползвате от цялото работно време на ДСА.

Цени

Изберете най-подходящият за вас пакет и запишете вашето дете в Детска Спортна Академия сега!

ДНЕВЕН ПЛАН

60 лв./ден

СЕДМИЧЕН ПЛАН

215 лв./седмица

МЕСЕЧЕН ПЛАН

710 лв./месец

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ


От 17.06.2024г. децата се разделят на две възрастови групи!

This will close in 9999999 seconds