Продължете към съдържанието

За нас

Направете лятото на Вашето дете незабравимо! Чрез Детска спорта академия то ще усети магията на спорта!

По време на лятната ваканция сте изправени пред една голяма грижа, а именно ангажираността на децата. Къде са, с кого са и какво правят?! Нека Ви помогнем и през лятото! Детска спортна академия е най-доброто за забавлението и здравето на децата!

Какво постигнахме?

Години опит
0 +
Спортуващи деца
0 +
Активни спорта
0
Награди и отличия
+

ЗА АКАДЕМИЯТА

Проектът „Детска спортна академия“ е създаден през 2012 г., като си поставя за цел да предложи целодневни занимания със спорт и игри за лятната ваканция на деца от 5 до 14 г. „Детска спортна академия“ е място, където всяко момче и момиче ще усети магията на спортуването и радостта от пълноценното общуване в свободното време!

Свидетелство за това са близо 30 000 деца, които са минали през академията от създаването й!

Тук подрастващите ще  се запознаят с основите на футбол, тенис, баскетбол, волейбол, леката атлетика, голф, спортната гимнастика, фехтовката и други видове спорт. Също така сме се погрижили да уплътним свободното време на децата с допълнителни забавления като:

Каране на колелета и тротинетки по групи,скачане на батути, стрелба с лък,  ходене по лента и много други забавни и полезни занимания.

Всички занимания се провеждат на едно от най-приятните места в столицата – базата на НСА „Васил Левски“. Заниманията се водят от професионални треньори и аниматори, а използваната методика е съобразена с възрастовата група на децата.

В Детска спортна академия малчуганите подобряват социалните си контакти, общувайки и играейки с деца на тяхната възраст. Основната ни задача е удовлетвореността на децата, затова голяма част от обучението е свързано със забавление. 

Осигуреното дневно меню е съобразено с правилното хранене. Участниците са в Академията от 8 до 18:30 часа. Денят им е изпълнен с игри и забавления, а родителите знаят, че децата им се занимават с нещо интересно, приятно и полезно.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Как става записването, необходимо ли е предплащане, кога и къде се извършва плащането?

Записването за ДСА става през сайта sportsacadamy.bg – резервирай място. Тази стъпка се прави еднократно за цялото лято, но е необходима за бързата регистрация в първия ден на посещение на детето.

Не е необходимо предплащане, плащането става в първият ден, от който започва избраният от Вас период. Може да платите и по банков път, тогава е необходимо да донесете платежно нареждане в ДСА.

2. Заедно ли се провеждат спортните занимания на малките и големите?
Спортните занимания са разделени на две или три групи, според възрастта и спецификата на спорта (отборен или индивидуален).
3. Проблем ли е дете ми на се включи в ДСА от началото на месец юни, а по-късно?
При организиране на спортните занимания, основният метод, който се използва, е игровият. Така, че за участието на Вашето дете, ще бъде полезно и приятно, независимо кога и за какъв период използвате услугите на ДСА.
4. Може ли детето ми да избере да посещава различни спортове в академията?
Всяка сутрин и всеки следобед на детето се дава възможност за избор от над дванадесет вида спорт. Детето Ви има пълна свобода да избере най-подходящия за него спорт.
5. Може ли да използваме различните пакети за ДСА разпокъсано?
Не, седмичният пакет е от пет поредни посещения, месечният от четири поредни седмици, или двадесет поредни посещения, независимо от деня от седмицата, в който започват (понеделник, вторник, сряда, четвъртък или петък).
6. Какво става, ако детето ми по някаква причина не може да посещава ДСА, но сме предплатили месечен пакет?
Преизчисляваме посещенията на Вашето дете до по-малък пакет и връщаме разликата. Пример: ако сте посещавали академията две седмици и три дни, Вие ще заплатите два седмични пакета и три дневни пакета, останалото се връща.
7. Мога ли да доплатя по-голям пакет?
Да, доплащането трябва да стане с второто плащане. Пример: Ако заплатите седмичен пакет, най-късно на следващия ден , след изтичането му, може да доплатите до месечен.
8. Как се организира транспорта. От къде се взимат децата?
Транспорта е опция с допълнително заплащане. Необходимо е първият ден, в който Вашето дете посещава ДСА, да заявите желание за транспорт и да оставите адрес. В посоченият ден колега ще се свърже с Вас и ще Ви предложи варианти за час, за взимане и връщане. Имайте предвид, че детето Ви ще се взима от основна пътна артерия около Вашият дом, а не от точен адрес. Транспорта е също така и леко ограничаваща Ви опция, защото в точен час, трябва да осигурите човек изпращаш и посрещаш детето, а ако го взимате сами, може да се възползвате от цялото работно време на ДСА.

ГАЛЕРИЯ

Допълнителна информация

ГРАФИК

Запознай се с подробният график за провеждането на тренировки.

ПРОГРАМА

Тук можеш да видиш цялостната програма за всеки ден.

ЧЗВ

Разгледай най-често задаваните въпроси на ДСА.

РЕЗЕРВИРАЙ МЯСТО

Ререзвирай място за твоето дете сега! Избери най-подходящият спорт за него и направи лятото му незабравимо! Ние от ДЕТСКА СПОРТНА АКАДЕМИЯ ще се погрижим за него!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ


От 17.06.2024г. децата се разделят на две възрастови групи!

This will close in 9999999 seconds