Продължете към съдържанието

СПОРТНА БАЗА

В Детска Спортна Академия разполагаме с отлична спортна база за всеки спорт!

За нас от Детска Спортна Академия е привилегия, да разполагаме със спортната база на Национална Спортна Академия „Васил Левски“! Тук ще намерите многобройни и модерни спортни зали, игрища и уреди за всеки спорт!

НСА "Васил Левски"

Висшият институт за физическа култура (сега Национална спортна академия „Васил Левски“) е единственото спортно специализирано висше училище в България.

Футболен терен "Национал"

Модерно и закрито футболно игрище ФК НАЦИОНАЛ с изкуствена трева от последно поколение с размери 62 на 55 метра, което е покрито с модерен балон!

Зала за гимнастика

Залата за гимнастика е разположена в Национална Спортна Академия „Васил Левски“. Тя е оборудвана с всички модерни и необходими уреди за гимнастика!

Зала за танци

Залата за танци в НСА е изградена по всички европейски и световни правила! Тя дава възможност на трениращите деца да постигнат бързи и отлични резултати!

Футболен стадион

Откритият футболен стадион на НСА е едно от любимите съоръжения на трениращите тук деца! Децата обичат да тренират на открито при всяка възможност!

Голф игрище

НСА разполага с изключително модерно и отлично поддържано голф игрище. То е чудесен трамплин за начинаещи и добра база за напреднали любители на голфа!

Тенис кортове

Тенис кортовете на Национална Спортна Академия „Васил Левски“ са на професионално равнище и с нищо не отстъпват на най-големите и известни кортове по света!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ


От 17.06.2024г. децата се разделят на две възрастови групи!

This will close in 9999999 seconds